Čišćenje i održavanje zgrada

Profesionalno čišćenje zgrada ne obezbeđuje samo očuvanje vrednosti objekta. Čist i održavan prostor pospešuje, pre svega, blagostanje njegovih korisnika i posetilaca.

čišćenje zgrada

Ako tražite da imate na raspolaganju fleksibilnog i pouzdanog partnera u svojoj okolini, onda ste na pravoj adresi. Sa nama ćete sigurno biti dobro usluženi i negovani sa pažnjom.

Vaše zadovoljstvo je u centru naše pažnje a redovne kontrole naših usluga, obezbeđuju postojanost visokog kvaliteta pružene usluge, ne zanemarujući ekološke aspekte servisa uz primenu najmodernije tehnike.

OSNOVNI PRINCIP RADA:

Nakon zaključenja ugovora sa Stambenom Zajednicom, mi preuzimamo brigu o Vašoj zgradi a naš terenski radnik će biti zadužen za Vaš objekat. Po prvom dolasku, on će istaći Kontrolnu evidenciju u prizemlju vaše zgrade, gde će beležiti svaki njegov dolazak.

Neke od osnovnih preporučenih usluga u paketu su 1x nedeljno:

 1. Čišćenje profesionalnim mopom podnih površina
 2. Uklanjanje žvaka sa poda
 3. Mopiranje stepenica
 4. Uklanjanje nepotrebnog i razbacanog reklamnog materijala
 5. Pražnjenje korpi za otpatke
 6. Brisanje interfona
 7. Skidanje paučine na dostupnim mestima
 8. Brisanje glavnih ulaznih vrata i njenih staklenih površina
 9. Čišćenje lifta

Svaki naš terenski radnik poseduje službeno vozilo koje je opremljeno GPS uređajem tako da se njegov dolazak na željeni objekat beleži na dnevnom nivou i moguća je retroaktivna provera njegove posete Vašoj zgradi kao i tačno vreme zadržavanja.

MI DONOSIMO VODU i sav potreban profesionalni pribor i hemiju tako da stanari nemaju nikakvih obaveza prema našem radniku, osim da mu se obezbedi ulaz u objekat ili ključ od glavnih ulaznih vrata u zgradu.

GRATIS: 1x mašinsko čišćenje podnih površina zgrade (obaveza zgrade je da se tom prilikom obezbedi priključak za struju)

Rado ćemo Vam napraviti Vašu individualnu ponudu za stambenu ili poslovnu zgradu, kancelariju, komercijalni prostor. Vi birate učestalost pružanja usluga (1x nedeljno, 2x nedeljno…..) a sve ostalo prepustite nama.

Fakturisanje usluga se vrši na mesečnom nivou i tu vam dajemo dve opcije:

 • POJEDINAČNE UPLATNICE za svaki stan (po uzoru na uplatnice JKP Infostan, EPS…) ili
 • OBJEDINJENA UPLATNICA za Stambenu Zajednicu.

Pozovite nas da se dogovorimo !

Scroll to Top